Samen Sensitief Jong

Samen Sensitief Jong


Samen Sensitief Jong is een ontmoetingsplek voor jongeren tot ongeveer 25 jaar die hoogsensitief zijn. Of zich bij deze club prettig voelen. Kom tot de ontdekking dat je niet de enige bent. Je bent anders maar anders is hier heel normaal. Gewoon even jezelf zijn in een omgeving die jou begrijpt.


Uitgaande van de ervaringen die gedeeld worden en de vragen die gesteld worden, geven we elkaar tips, tools en achtergrond informatie. Elkaar leren kennen, je sociale netwerk vergroten met als doel sensitiviteit als kracht te gebruiken en te ontdekken hoe je hier het beste mee om kunt gaan in een wereld die hard is en razendsnel gaat. Buiten dat is het natuurlijk vooral van belang dat jullie een gezellige avond hebben. Ingevuld door jullie zelf, begeleidt door ons. Hoe houden we het gezellig? Door de gesprekken te ondersteunen met bordspellen, kaart spellen, film kijken, interessante dingen online en offline met elkaar delen. Als het door ons te realiseren is, doen we het.


SAMEN op zoek naar antwoorden en oplossingen voor SENSITIEVE mensen. Hierdoor ontstaat een groot netwerk en worden we er allemaal STERKer van.

AGENDA

THEMA VAN DE MAAND

Vanaf 11 januari gaan we weer verder met onze drie-wekelijkse avonden. We doen voornamelijk spelletjes of creatieve dingen en verder wordt er veel gekletst. De leeftijd varieert van 13 tot 21 jaar. Op 8 maart ( in de voorjaarsvakantie) houden we weer een Ssjong dag om onze vaardigheden weer wat op te poetsen en we gaan verder met een masker dat we eerder al gemaakt hebben. Dit is een prima kans oom eens kennis te komen maken met de jongeren van SSjong. Meld je gerust aan je bent welkom.

OVER ONS


Natasja Esmeijer


Ik heb de praktijk Beeldig Brein. Mijn missie is kinderen te leren lezen en rekenen op hun eigen niveau ongeacht hun leerstijl, op eigen kracht, binnen het reguliere onderwijs en sinds kort ook daarbuiten. Ons huidige onderwijssysteem richt zich voornamelijk op de grote groep kinderen die auditief leren. Er is echter ook een groep die visueel denkt. Voor deze groep kinderen werken de normale methodes niet. Ondanks dat ze een goede intelligentie hebben komt er niet uit wat erin zit. Ze hebben een hele eigen manier van leren: ze leren door begrijpen en niet door oefenen, ze willen het totale plaatje en niet alle kleine stapjes. Daarvoor is Beeldig Brein.

Miranda Meijer

Kind In Kracht coach, leerkracht en ondernemer

Naast Kind in Kracht coach ben ik ook moeder van twee prachtige jongens en heb jarenlang als juf voor de klas gestaan. Kinderen zijn altijd mijn passie geweest en zullen dat ook altijd wel blijven. Vanuit wederzijds vertrouwen en respect sluit ik aan bij de ontwikkeling van je kind waarbij iedere ontwikkeling wordt gewaardeerd. Samen sturen we bij, reflecteren, complimenteren en relativeren, begeleiden zo je kind op z’n reis naar de vrijheid om zichzelf te zijn. Dat doe ik door individuele begeleiding, in het K.i.K.Atelier, via Masterclasses aan professionals en opvoeders.

CONTACT

Contacteer ons en wij zullen spoedig antwoorden.

K.I.KAtelier, Steverinkstraat 56
7011 JN Gaanderen

06 23599396(Miranda Meijer)

06 15112021(Natasja Esmeijer)

samensesitiefsterk@gmail.com

Facebook

LOCATIE